Fotomarkt en bloc party

De leukste feestjes zijn die waar je niet alleen wat kan drinken en zien, maar ook wat kan doen. Zo kon je tijdens het openingsweekend van de Toren Overhoeks luisteren naar een jonge schrijfster die vertelde over haar ervaringen als Japanse gezelschapsdame terwijl je een biertje dronk op een zitmeubel gemaakt van vloerplaten die ooit de ontvangstruimte sierden van het oude Shellgebouwin Amsterdam. Zaterdag is er in de hipsterhub ernaast een leuk gecombineerd event: een fotomarkt en bloc party ineen. Fotografiemuseum Foam heeft 25 jonge fotografen geselecteerd op originaliteit en kwaliteit; die presenteren hun werk in de Tolhuistuin. Zij bepalen zelf hun prijzen op de markt, op voorwaarde dat ze één foto te koop aanbieden voor 25 euro. Deze foto wordt op de markt direct uitgeprint. Verder: dj’s, livemuziek en bijzonder eten en drinken.