Vrolijkmakende video: taxichauffeur ‘gets lucky’ na spontaan dansje

In onderstaand vrolijkmakend filmpje gaat het niet zozeer om Get Lucky van Daft Punk. Wél om de Ierse taxichauffeur die de innerlijke drang om te dansen niet kan weerstaan op het moment dat hij op een straatfeestje in Dublin stuit.

Alleen lentehit of ook zomerhit? De meningen verschillen, maar de kans is groot dat je inmiddels al klaar bent met Get Lucky van Daft Punk. Het nummer wordt nog steeds grijsgedraaid, op internet zijn al tientallen ingenieuze versie’s verschenen en zelfs Obama heeft al meegezongen.

In onderstaand vrolijkmakend filmpje gaat het dan ook niet zozeer om het nummer van Daft Punk. Wél om de Ierse taxichauffeur die de innerlijke drang om te dansen niet kan weerstaan op het moment dat hij op een straatfeestje in Dublin stuit. Het resultaat van zijn moves? De taxichauffeur gets lucky - een klein beetje dan.

    • Lex Boon