Medialogica:Joran en Natalee

Handout photo released by Peruvian America Television, channel 4, taken on June 11, 2010, of confessed killer Dutch Joran van der Sloot, holding an inmate number at the prosecutor’s office in Lima, moments before he was transferred to the Miguel Castro Castro prison in the outskirts of the city. Van der Sloot, 22, was charged with the murder of Peruvian Stephany Flores, 21. US investigators also are following Van der Sloot for the disappearance of US Natalee Holloway in Aruba in 2005, when he was acquitted for lack of proof. AFP PHOTO / AMERICA TELEVISION AFP

informatief

Nederland 2, 22.45

Serie over de betrouwbaarheid van media. Toen scholiere Natalee Holloway in 2005 op Aruba verdween, overspoelden Amerikaanse media het eiland. Nadat bleek dat de Nederlander Joran van der Sloot de hoofdverdachte was, stak ook in ons land een mediastorm op. Argos wist de hand te leggen op het politiedossier over Van der Sloot en reconstrueert daarmee in deze documentaire van Vincent Verweij de zin en onzin die over deze moordzaak in de media verscheen.