Langharige pruiken en opblaasgitaren. Wielerploeg imiteert AC/DC

Vandaag is het rustdag in de Tour. Een uitstekend moment voor een AC/DC-imitatie, dachten de renners van de Australische wielerploeg Orica-GreenEdge. Voor wie nog twijfelde aan de goede sfeer in het team. Na dit filmpje ben je allicht overtuigd.

Twitter avatar Orica_GreenEDGE ORICA-GreenEDGE #OGERocks: Good morning Europe. Who’s ready for a rockin’ rest day?! http://t.co/teZBZIhGiG

In de video zijn ook rolletjes weggelegd voor Eddy Merckx, Philippe Gilbert en uiteraard de buschauffeur, die tijdens de eerste etappe zorgde voor commotie door de ploegbus vast te rijden in de finishboog.

Orica-GreenEdge heeft een goede eerste Tourweek erop zitten en iedereen mag het weten:

Eerder maakte de ploeg al een parodie op het nummer ‘Call Me Maybe’ van Carley Rae Jespen. Bekijk de video hier.

    • Marije Willems