Kidsflits

Film: Wickie en de schat van de goden

Tweede speelfilm gebaseerd op tekenfilmserie Wickie de Viking. Wickie’s vader Halvar wordt ontvoerd terwijl hij op zoek was naar een schat. Wickie gaat op pad om zijn vader te bevrijden en de schat te zoeken.

Zaterdag, Ned. 3, 09.00 - 10.30 uur

Serie: Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon

Clown Bassie (77) stopt over twee jaar met werken, meldden media deze week. Maar de series met Adriaan zijn nog volop te zien, onder meer bij RTL. Hun beruchte vijanden de Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum.

Zondag 09.00 - 09.30 uur

Film: Bon voyage

Als het gezin Verbeek op het punt staat op vakantie te gaan, belt een arts op. Het gaat niet zo goed met opa Bob (Hans Croiset), de vader van Tine (Anneke Blok). Ze besluiten thuis te blijven. De gezinsleden moeten zien om te gaan met de terminale, door opa verzwegen ziekte.

Zondag, Ned. 3, 09.00 - 10.25 uur