Van 't Hof presentator Studio Sport

NOS Studio Sport heeft een nieuwe presentator, Gert van ’t Hof. Hij volgt Toine van Peperstraten op, die is vertrokken naar Eredivisie Live, nu Fox Sports.

Van ’t Hof komt van RTV Rijnmond. Hij werkt sinds de jaren negentig bij de regionale omroep, eerst bij de radio en later ook bij de televisie. Daar presenteerde hij onder meer het reguliere sportprogramma en uitzendingen rond evenementen als de Rotterdam Marathon en het World Tennis Tournament.

Maandag maakte NOS Sport al bekend dat Hugo Borst terugkeert bij de omroep. Samen met Henry Schut gaat Borst vanaf zondag 4 augustus de zondagmiddageditie van het radioprogramma NOS Langs de Lijn presenteren. Het duo gaat bovendien een centrale rol spelen bij de NOS-uitzendingen rond het WK voetbal volgend jaar in Brazilië. Borst was eind 2010 gestopt met zijn tv-werk.