Kortkolom sport

Schaafwond Mollema na val met Cavendish

Montpellier. Bauke Mollema is gisteren tijdens de zesde etappe naar Montpellier ten val gekomen. De Nederlandse klassementsrenner viel op dertig kilometer van de finish toen hij de voor hem vallende Mark Cavendish niet kon ontwijken. Mollema liep schaafwonden op. (NRC)

Radioshack wil niet verder met Schleck

Montpellier. Radioshack heeft Fränk Schleck verteld dat hij na zijn schorsing niet meer welkom is bij de ploeg. De 33-jarige Luxemburger werd in de vorige Tour betrapt op doping. Zijn schorsing loopt volgende week af. Jongere broer Andy rijdt dit jaar voor Radioshack, dat volgend jaar wordt overgenomen door de huidige co-sponsor Trek. (NRC)

Lance Armstrong gaat weer fietsen in Iowa

Amsterdam. Lance Armstrong neemt voor het eerst sinds zijn bekentenis deel aan een wedstrijd. De Amerikaan start op 21 juli in een meerdaagse wedstrijd voor amateurs in Iowa. (NRC).