Vlaamse tennisster Kirsten Flipkens verrast met halvefinaleplaats

Belgium's Kirsten Flipkens celebrates beating Czech Republic's Petra Kvitova during their women's singles quarter-final match on day eight of the 2013 Wimbledon Championships tennis tournament at the All England Club in Wimbledon, southwest London, on July 2, 2013. Flipkens won 4-6, 6-3, 6-4. AFP PHOTO / BEN STANSALL - RESTRICTED TO EDITORIAL USE AFP

Wimbledon

Ook de Tsjechische oud-Wimbledon-kampioene Petra Kvitová kon de verrassende opmars van de Vlaamse tennisster Kirsten Flipkens niet stuiten. In de kwartfinale op Wimbledon won Flipkens gisteren verrassend van Kvitová in drie sets: 4-6, 6-3, 6-4. Flipkens staat voor het eerst in de halve finale. Ook Agnieszka Radwanska, Marion Bartoli en Sabini Lisicki plaatsten zich voor de halve finales van morgen.