Kidsflits

scene uit de film Wickie de Viking (2009) Oorspronkelijke titel: Wickie und die starken Männer (2009) FOTO: Independent Films
scene uit de film Wickie de Viking (2009) Oorspronkelijke titel: Wickie und die starken Männer (2009) FOTO: Independent Films

Wickie en de sterke mannenGeestige avonturenfilm over de kleine held Wickie de Viking, nu met echte mensen in plaats van getekende figuren. Wickie is niet sterk, maar wel slim. Tot groot verdriet van zijn vader Halvar, een domme, maar beresterke brombeer. Als Wickie een oplossing zoekt voor een probleem, hoeft ie alleen maar even over zijn neusje te wrijven.

Zaterdag, Ned. 3, 9.00-10.20 uur

De Freggels

Freggels zijn fantasiefiguurtjes met woeste kapsels. Ze wonen in de Freggelgrot. Die is door gangen verbonden met de mensenwereld, waar uitvinder Doc woont met zijn hond Sprokkel, en met het domein van de Griezels: oerdomme poppen met wie de Freggels in oorlog zijn.Zaterdag, RTL 8, 9.59-10.25 uur

Dunya & Desie in Marokko

Roadmovie waarin Dunya wordt uitgehuwelijkt aan haar Marokkaanse neef. Desie wordt zwanger van haar rijleraar en gaat samen met Dunya op zoek naar haar biologische vader.

Zondag, Ned. 3, 15.25-17.00 uur