Jerry Seinfeld drinkt opnieuw sloten koffie, om te beginnen met Louis C.K.

Het begin van de serie Comedians in Cars Getting Coffee werd op deze plek anderhalf jaar geleden aangekondigd, en inmiddels is de initiator, Jerry Seinfield, begonnen aan het derde seizoen. Dat wordt afgetrapt met Louis C.K. in een hele oude, kleine, oranje Fiat.

De serie toont comedians die samen met de auto op weg gaan naar een kop koffie in New York. Een serie die dus eigenlijk helemaal nergens over gaat, zo concludeerde Larry David eerder. Luchtig vermaak dat succesvol genoeg bleek voor een tweede en derde seizoen.

Volgens de site verschijnen de nieuwe afleveringen in het nieuwe jaar online. Sinds gisteren is al op YouTube te zien hoe Seinfeld en Louis C.K. in een autootje en op een indrukwekkende jacht het leven bespreken.

http://www.youtube.com/watch?v=BYf8Ra3eWi8

Vanaf februari doet Seinfeld hetzelfde met Patton Oswalt, Howard Stern, Jay Leno, Tina Fey en Todd Barry. Als je in de stemming bent voor urenlang van dit soort gesprekken, de eerste twee seizoenen zijn via de site van de serie ook nog te bekijken.