Glastonbury 2013

Festival goers watch their friends play rounders on the first day of Glastonbury music festival at Worthy Farm in Somerset, June 26, 2013. REUTERS/Olivia Harris (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT)
Festival goers watch their friends play rounders on the first day of Glastonbury music festival at Worthy Farm in Somerset, June 26, 2013. REUTERS/Olivia Harris (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT) REUTERS

amusement

BBC 2, 23.00

Jo Whiley, Mark Racliffe en Lauren Laverne presenteren sfeerverslagen, akoestische sessies, interviews met muzikanten en hoogtepunten van de ruim vijftig optredens op de eerste dag van het jaarlijkse festival op het land van boer Eavis in Somerset. Na een half uur onderbreking voor Newsnight volgt om 00.00u de rechtstreekse uitzending van wat het hoogtepunt van de eerste dag moet worden: het optreden van de Arctic Monkeys op het Pyramid Stage.