In beeld

De lelijkste honden ter wereld

Het is een jaarlijkse traditie (ook op nrc.nl): de verkiezing van de lelijkste hond ter wereld tijdens de World's Ugliest Dog Contest in Petaluma, Californië. Gisteren vond alweer de 25e editie van deze hondenwedstrijd plaats, waaraan hondeneigenaren uit heel Amerika met hun lelijke mormels kunnen meedoen. Ieder jaar weer levert de wedstrijd hilarische plaatjes op. Hieronder een overzicht van de meest markante deelnemers, inclusief de winnaar van dit jaar: Walle.
Grovie.
AFP / Josh Edelson
Ellie Mae.
Getty Images / Justin Sullivan
Penny.
AFP / Josh Edelson
Rascal.
Getty Images / Justin Sullivan
Josie.
AFP / Josh Edelson
Icky.
AFP / Josh Edelson
Mayzie Brown.
Getty Images / Justin Sullivan
Walle, de winnaar van de verkiezing.
AFP / Josh Edelson
Roman.
Getty Images / Justin Sullivan
Cyndy Loo.
Getty Images / Justin Sullivan