Militairen oefenen hun gesprekstechnieken in Amsterdam-West

Nederland, Amsterdam, 19-06-2013. Militairen gaan op communicatie en gespreksoefening in Amsterdam West. In de multiculturele wijken zullen de soldaten met een aantal religieuze en jeugdorganisaties in gesprek gaan om zo voeling te krijgen met verschillende politieke, culturele, religieuze, sociale, economische en humanitaire zaken. Hier bij aankomst bij jongerenorganisatie Argan. Foto: Olivier Middendorp
Nederland, Amsterdam, 19-06-2013. Militairen gaan op communicatie en gespreksoefening in Amsterdam West. In de multiculturele wijken zullen de soldaten met een aantal religieuze en jeugdorganisaties in gesprek gaan om zo voeling te krijgen met verschillende politieke, culturele, religieuze, sociale, economische en humanitaire zaken. Hier bij aankomst bij jongerenorganisatie Argan. Foto: Olivier Middendorp