In één avond ervan af

kijken //

musicalMusicals Gone Mad 2013Luxor Theater Rotterdam20:00 uur, vanaf 17,25 eurowww.luxortheater.nl

Musicals Gone Mad biedt musicalliefhebbers én musicalhaters de mogelijkheid om op één avond een compleet theaterseizoen in te halen, om nogmaals te genieten van alle hoogtepunten of, voor musicalhaters, dieptepunten. Musicals Gone Mad is een persiflage op de gebeurtenissen in musicalland. Producties en sterren worden scherp, hilarisch en met vette knipoog onder de loep genomen door bekende namen uit het vak. De cast die dit jaar vrijwel alle musicals van het seizoen in één show speelt, bestaat uit Anne-Mieke Ruyten (Hema De Musical, Kinderen Geen Bezwaar), Michelle van de Ven (Aspects of Love), Daniëlle Veneman (We Will Rock You, All Shook Up), Alessandro Pierotti (Daddy Cool), Tony Neef (Annie) en Perry Dossett (Bubbling Brown Sugar). Spreekstalmeester van het hele circus is Gerrie van der Klei (Annie).