Bericht van de schortenjury (3)

Een laatste blog over onze schortenwedstrijd. In eerdere berichten werd gesproken over een show op 7 juli, waar een selectie van 70 schorten zou  worden getoond. Vanwege het hoge niveau van de inzendingen is besloten in plaats daarvan een expositie te houden, zodat de schorten beter, en gedurende een langere periode,  te bewonderen zijn. De

Een laatste blog over onze schortenwedstrijd.

In eerdere berichten werd gesproken over een show op 7 juli, waar een selectie van 70 schorten zou  worden getoond. Vanwege het hoge niveau van de inzendingen is besloten in plaats daarvan een expositie te houden, zodat de schorten beter, en gedurende een langere periode,  te bewonderen zijn. De NRC/Moba schortenexpositie is tot en met 21 juli dagelijks te bezoeken tussen 11 en 6 op Hemelrijk 6, in het centrum van Arnhem. Toegang is gratis. Zie voor een voorproefje het blog van Mimi Berlin.

Alle deelnemers: nogmaals heel veel dank, uw inzendingen hebben alle verwachtingen overtroffen. Mocht u geen bericht hebben ontvangen, meldt u zich dan bij lux@nrc.nl, ovv schort.