Als een Engelsman commentaar zou geven bij een honkbalwedstrijd

“En… gevangen door die knul in de pyjama met de handschoen waarmee het makkelijker gaat.” De YouTube-comedy van The Exploding Heads maakte een video met hoe het zou zijn als de Britten het Amerikaanse honkbal van commentaar zouden voorzien. “Het is NY tegen, ehm, een ander team.”

“En… gevangen door die knul in de pyjama met de handschoen waarmee het makkelijker gaat.” De YouTube-comedy van The Exploding Heads maakte een video met hoe het zou zijn als de Britten het Amerikaanse honkbal van commentaar zouden voorzien. “Het is NY tegen, ehm, een ander team.”

Dat de heren uit Engeland weinig kaas gegeten hebben van de populaire Amerikaanse sport, wordt door The Exploding Heads heerlijk uitvergroot:

Op Reddit, waar dit filmpje vandaag ter sprake kwam, volgden al snel links naar aanverwante filmpjes. Dit is bijvoorbeeld hoe de Amerikanen op hun beurt het Britse cricket zien (al is het dan weer afkomstig van het Nederlandse Jiskefet):

En dit is hoe de Amerikaanse televisie voetbal aantrekkelijk zouden kunnen maken voor hun publiek: