Foto van de dag: jongetje huilt omdat Iron Man niet echt is

De moeder van de anderhalf jaar oude Jaxson Denno vertelde haar zoon gisteren dat hij Iron Man zou ontmoeten. Toen bleek dat het ‘slechts’ Robert Downey Jr. was, de acteur die de superheld speelt, was het jongetje vanzelfsprekend in tranen.

Robert Downey Jr. in 'Iron Man 3'.
Robert Downey Jr. in 'Iron Man 3'. Foto AP / Disney / Marvel Studios

De moeder van de anderhalf jaar oude Jaxson Denno vertelde haar zoon gisteren dat hij Iron Man zou ontmoeten. Toen bleek dat het ‘slechts’ Robert Downey Jr. was, de acteur die de superheld speelt, was het jongetje vanzelfsprekend in tranen.

Dat leverde een prachtige foto op, gemaakt door moeder Heather:

Twitter avatar empiremagazine Empire Magazine Disappointment, Robert Downey Jr.-style: http://t.co/7tfoORarTE http://t.co/8Hg7bwjkNv

Jaxson was door zijn moeder meegenomen naar de set van The Judge, een film met Downey Jr. die momenteel vlakbij hun huis wordt opgenomen. Eenmaal daar bleek dat het niet de superheld in het rood-goude pak was die Jaxson verwachtte.

Hoewel de wat hopeloze blik in de ogen van de acteur de foto alleen maar mooier maakt, liep het goed af. De moeder van Jaxson zei tegen People dat haar zoon weer opvrolijkte zodra de acteur met hem begon te kletsen. Deze foto’s getuigen van de moedige pogingen van ‘Iron Man’ om Jaxson toch nog aan het lachen te krijgen.