Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Paardensport

Marktplaatspoëzie

Mindervalide Man 58jr. zou heel graag Paardrijden

Hallo, Mindervalide man van 58 jr. uit Sneek Friesland, zou heeeel graag eens Paard rijden.

Ik rij in een Scootmobiel, omdat ik maar +/- 30 meter kan lopen en dan weer even dien te rusten, Kosten in overleg, hopelijk niet te duur want ik heb al 35 jaar een bijstands uitkering.Hopelijk zijn er lieve mensen waarbij ik dat mag doen.Ik Cornelis, wil er ook wel ietsje voor werken nodig, ondanks mijn zeeeer weinige conditie/ hart en insuline spuitend suikerzieke patient.Ik heb een bewijs van goed gedrag van oficier van justitie ( afgegeven december 2008)voor het schieten met een vuurwapen.Daar ben ik Super de Super trots !!!Ook al gedragen de meeste mensen zich wel in deze maatschappij Gelukkig !!!Ik hoop spoedig iets te mogen horen.Een Goede Reis Door Het Leven

'Cornelis.

Jan Hoek zoekt de meest opmerkelijke advertenties op Marktplaats