Vandaag wordt een spannende dag omdat:

A) Die scharrel van vannacht misschien wel op de schuimparty komt (YOLO!)

B) Er vast nog nieuws komt over die gasten in Rotterdam die hun eindexamen moeten overdoen

C) Vanmiddag om vijf uur bekend wordt of we allemáál onze examens moeten overdoen (OMG!!)

Spanien, Balearen, Mallorca, S'Arenal, Ballermann, Sangria trinken, Alkohol, Alkoholkonsum, Bierkonsum, Bier, Betrunkener, betrunken, Mann, Jugendliche, Urlaub, Urlauber, Touristen, Tourismus, Urlaub, Mittelmeer, S' Arenal, El Arenal, Europa, QF; (Bildtechnik: sRGB, 89.14 MByte vorhanden) English: Spain, Balearen, Mallorca, S'Arenal, Sangria, alcohol, drunk, young people, beach holiday, holidaymakers, tourists, tourism, Mediterranean, S' Arenal, El Arenal, Europe
Spanien, Balearen, Mallorca, S'Arenal, Ballermann, Sangria trinken, Alkohol, Alkoholkonsum, Bierkonsum, Bier, Betrunkener, betrunken, Mann, Jugendliche, Urlaub, Urlauber, Touristen, Tourismus, Urlaub, Mittelmeer, S' Arenal, El Arenal, Europa, QF; (Bildtechnik: sRGB, 89.14 MByte vorhanden) English: Spain, Balearen, Mallorca, S'Arenal, Sangria, alcohol, drunk, young people, beach holiday, holidaymakers, tourists, tourism, Mediterranean, S' Arenal, El Arenal, Europe