Winkelen in een klooster

De Mode Biënnale vindt er plaats, maar wat is er verder te doen in Arnhem? Wandelen bijvoorbeeld, of mooie cadeautjes kopen Negen tips

WINKELEN // KLEDING HUMANOID WEVERSTRAAT 14 humanoid.nl

Humanoid en Arnhem kun je in één adem noemen. Het succesvolle, internationale modemerk werd niet alleen 30 jaar geleden in deze stad opgericht, ze hebben er ook een indrukwekkende winkel. In een voormalig klooster in de Weverstraat wordt de complete Humanoid damescollectie verkocht, maar daartussen hangt ook andere high end fashion. Van labels als Isabel Marant, Iro, Monique van Heist en Les Prairies de Paris bijvoorbeeld. Heren kunnen zichzelf ook in het nieuw steken: in het voorste gedeelte van de winkel is kleding van onder andere Hope, Acne en Francisco van Benthum te vinden. En zie je een vintage meubelstuk, vaas, kaars of serveerschaal van je gading, dan kun je die ook gewoon afrekenen.