Miniwarenhuis van ArtEZ

De Mode Biënnale vindt er plaats, maar wat is er verder te doen in Arnhem? Wandelen bijvoorbeeld, of mooie cadeautjes kopen Negen tips

SHOPPEN // DESIGN ARNHEM COMING SOON KERKSTRAAT 23 arnhemcomingsoon.nl

Dé plek om in Arnhem Nederlands design te scoren is Arnhem Coming Soon in de Kerkstraat. Hogeschool voor de kunsten ArtEZ nam het initiatief voor dit miniwarenhuis en platform voor Nederlands ontwerptalent. De fashion- en designwinkel verkoopt gevestigde namen als Hella Jongerius, Droog en Studio Ruig. Maar ook jong talent krijgt een kans: opkomende ontwerpers mogen exposeren in dit historische pand met modern interieur, waarna de kans bestaat dat hun spullen een meer permanente plek in de winkel krijgen. Het assortiment van Arnhem Coming Soon bestaat uit een originele mix van producten, variërend van exclusief serviesgoed, kussens en keukenlinnen tot kunstboeken, kleding en schoenen.