Manet in Venice

People looks at Edouard Manet's "Olympia" (L) and Titian's "Venus of Urbino" on April 23,2013 in Venice, as they visit the exhibition "Manet Return to Venice", which runs until August 18, 2013, at the Doge'S Palace in Venice. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
People looks at Edouard Manet's "Olympia" (L) and Titian's "Venus of Urbino" on April 23,2013 in Venice, as they visit the exhibition "Manet Return to Venice", which runs until August 18, 2013, at the Doge'S Palace in Venice. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE

De mooiste tentoonstellingszaal in Venetië bevindt zich deze zomer in het Dogenpaleis op de tentoonstelling Manet. Return to Venice. Daar is de onwaarschijnlijk mooie combinatie te zien van twee absolute meesterwerken: Titiaans Venus van Urbino en Manets Olympia. Een unieke kans om de werken uit het Uffizi en Musée D’Orsay samen te zien.

T/m 18 aug. Dogenpaleis, San Marcopolein