‘Toine van Peperstraten weg bij NOS, vertrekt naar Eredivisie Live’

Toine van Peperstraten tijdens de perspresentatie van de NOS over de Olympische spelen.
Toine van Peperstraten tijdens de perspresentatie van de NOS over de Olympische spelen. Foto ANP/ Koen van Weel

Toine van Peperstraten vertrekt na twintig jaar bij Studio Sport. Ook stopt hij met het radiosportprogramma Langs de Lijn. Hij gaat aan het werk bij betaalzender Eredivisie Live, waar hij per 1 augustus in dienst treedt. Het bekende sportgezicht maakte dat gisteren op de redactie van Studio Sport bekend, schrijft het AD.

Hij volgt bij Eredivisie Live Humberto Tan op, van wie afgelopen week bekend werd dat hij een dagelijkse talkshow op RTL 4 gaat presenteren. De 45-jarige Van Peperstraten was volgens de krant niet bereikbaar voor commentaar.

Van Peperstraten groeide uit tot een van de bekendste gezichten van Studio Sport. De laatste stap in zijn progressie, zo schrijft het AD, werd echter belemmerd door de ‘grote drie’ van het programma: Mart Smeets, Jack van Gelder en Tom Egbers.