Zo zouden filmsterren eruitzien zonder stilist

Johnny Depp PLANET HILTRON STRIKES SHOWBIZ STARS Internet photoshop pranksters at PlanetHiltron have struck again - waving their wand across Hollywood's most glamorous stars and turning them into ordinary people. USA - 03.07.12 **No internet use** Credit: (Mandatory): WENN.com Sunshine International Photo Agency Camerastraat 5 1322BB Almere Netherlands tel: 036-5360036 info@sunshinephoto.nl www.sunshinephoto.nl

Johnny Depp met onderkin en Jennifer Aniston zonder lokken volgens de laatste mode; het zijn een paar van de foto’s op de Facebookpagina van de New Yorkse kunstenaar Danny Evans (Planet Hiltron). De handige fotoshopper houdt er vooral van filmsterren te voorzien van overgewicht en een jarentachtigkapsel. Zelf noemt hij zijn beelden, die meer dan 36.000 mensen online volgen, celebrity make-unders. De foto’s zwerven vooral over het net onder de naam celebrities as ordinary people of ‘hoe zoude filmsterren eruitzien zonder personal trainer of kledingadviseur?’