Rave van ’t jaar in oud fort

De rave van het jaar speelt zich af in een 200 jaar oud fort, voor de kust bij Pula, Kroatië. Overdag stap je op de zeilboot voor een tochtje over de Adriatische Zee, ‘s nachts treden meer dan 200 acts op tijdens de tweede editie van dit nog jonge festival. Van schoorsteentechno tot retro house en bass: alles komt voorbij op de 11 podia, waaronder een van het Nederlandse Dekmantel en het Duitse Ostgut Ton. Moodymann, Theo Parrish, en Andrés voor de liefhebbers van sexy house met ziel, donker geweld van Demdike Stare, space funk van Space Dimensions Controller, tropische cross over van Caribou en bass-liefhebbers zitten goed met Loefah, Boddika, en Kode9. Dimensions verkent de grenzen van elektronische muziek voorbij de geijkte festivalhouse.

    • Rolinde Hoorntje