Photoshop + Instagram = knuffelen met Kim Kardashian

Met Rihanna. Foto Instagram / PeejeT

Hij krijgt popcorn gevoerd door Rihanna, knuffelt met Kim Kardashian en zit op de bank naast Kobe Bryant. Niet in het echt, nee, Peeje T krijgt het voor elkaar op z’n Instagramfoto’s. Gephotoshopt, maar wel erg grappig gephotoshopt.

Want het trucje zagen we uiteraard al vaker. Foto’s nemen, er eentje van een beroemdheid bij zoeken en de twee beelden met elkaar combineren. Hoppa, Barack Obama op je verjaardag, Alec Baldwin in je woonkamer of de Champions League-overwinning vieren met Arjen Robben.

Peeje T doet met zijn Instagramfoto’s net zoiets. De 25-jarige jongen photoshopt zichzelf kundig naast, op of zelfs onder allerlei - vooral vrouwelijke - beroemdheden. Het resultaat: 65.000 volgers met slechts honderd foto’s.

Hieronder een selectie, hier kun je ze allemaal zien.

    • Peter Zantingh