Heat

Heat (1995) Pers: Al Pacino Dir: Michael Mann Ref: HEA099BV Photo Credit: [ Monarchy/Regency / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement
Heat (1995) Pers: Al Pacino Dir: Michael Mann Ref: HEA099BV Photo Credit: [ Monarchy/Regency / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement The Picture Desk

film

Veronica, 20.30

Al Pacino en Robert De Niro excelleren in cops-and-robbers-epos, respectievelijk als politie-inspecteur en supercrimineel. De films van regisseur Michael Mann gaan regelmatig over gedreven professionals zonder al te veel vrienden: loners die zo geobsedeerd met hun vak bezig zijn dat de gevolgen hen duur komen te staan. Zo ook Heat: Pacino verwaarloost zijn vrouw en kind, terwijl De Niro er geen gezin op na durft te houden. Ook met Val Kilmer, Jon Voight.