Wat als YouTube altijd al bestaan had?

Poezenfilmpjes met Cleopatra. Christoffel Columbus die de ‘cinnamon challenge’ doet met zijn zojuist ontdekte nieuwe specerij. Of Dzjengis Khan die zich waagt aan een akoestische cover van een internationale hit. Wat als YouTube er altijd al was geweest?

Poezenfilmpjes met Cleopatra. Christoffel Columbus die de ‘cinnamon challenge’ doet met zijn zojuist ontdekte nieuwe specerij. Of Dzjengis Khan die zich waagt aan een akoestische cover van een internationale hit. Wat als YouTube er altijd al was geweest?

Met exact die gedachte is dit filmpje door de grappenmakers van Above Average Network in elkaar gedraaid. De meest hitgevoelige YouTube-genres vertaald naar de mensheid van ver vóór het tijdperk van de viral videos. Let u ook op de subtitles en advertenties.