Storytelling in hangmat

None

GAAN // THEATER FESTIVAL ROESTIGE PLANKEN 30 MEI T/M 2 JUNI amsterdamroest.nl

Voorstellingen op het strand, ruig en visueel theater in de loods, verhalenvertellers in de hangmatten, muzikanten bij het vuur, keukens op wielen en vooral enorm veel theatertalent. Festival Roestige Planken gaat voluit met een rits aan voorstellingen. In elk hoekje van het Roest terrein op het Oostenburgereiland kun je de planken proeven; van het strand tot het gras, in de loods en op de kavel, van theater in het café tot aan bandjes op de haspel. Wil je ultiem relaxen? Kom dan naar storytelling in de hangmatten. Zin om te dansen? Blijf tot het einde, dan komt Mr. Mendel met fijne dansmuziek. Kortom: buurten, drinken, eten, festivallen, doorhalen en genieten. Entree is gratis. Alle theatermakers en muzikanten spelen voor donaties van het publiek in de hoge hoed.