Opinie

    • Ik

Vouwfiets

Ik heb een vouwfiets die op een onconventionele manier opvouwt. Elke dag dat ik ermee de trein in stap, is dat wel reden voor iemand om een gesprek aan te knopen. Vandaag meldt een medereiziger nostalgisch: „Ze zijn fantastisch. Ik had er zelf ook zo een. Ik heb ’m nog eens uitgeleend aan een vriend

Ik heb een vouwfiets die op een onconventionele manier opvouwt. Elke dag dat ik ermee de trein in stap, is dat wel reden voor iemand om een gesprek aan te knopen. Vandaag meldt een medereiziger nostalgisch: „Ze zijn fantastisch. Ik had er zelf ook zo een. Ik heb ’m nog eens uitgeleend aan een vriend die mondeling tentamen rechten moest gaan doen.” Op mijn vragende blik volgt de uitleg. „Ik zei neem maar mee, dan gaat de eerste helft van het tentamen over die fiets in plaats van over de inhoud.”

Geslaagd!

Renee Wever

    • Ik