Met je iPhone in het zwembad

Kopen //

Water-dichte zwembroekstash shortsKickstarternrch.nl/wqy

De zomer komt eraan en dat betekent lekker naar het strand gaan of aan de rand van het zwembad liggen. Maar wat doe je dan met je gloednieuwe iPhone of HTC? Het zou toch zonde zijn als die nat wordt? Maar thuislaten voelt dan ook weer zo onthand. Dat dachten de bedenkers van de waterdichte zwembroek ook. Zij hebben via de website Kickstarter een zwembroek met een compartiment voor je electronica ontworpen dat je afsluit met behulp van een dop. Zo is je telefoon altijd veilig in vochtige omstandigheden. Op de website kun je een goed idee uitleggen. Mensen die enthousiast zijn kunnen geld inleggen voor de productie. Als het gewenste bedrag is behaald, dan wordt het product gemaakt. De mensen die geld hebben ingelegd, krijgen dan de eerste exemplaren. Lijkt die waterdichte zwembroek je wat, ga dan naar de website.