Knock-out Badr Hari na klap op zijn kin

Badr Hari staat bekend om zijn verwoestende knock-outs. In zijn loopbaan sloeg de Marokkaans Nederlandse kickbokser al 88 tegenstanders de wedstrijd uit. Afgelopen zaterdag ging hij zelf neer na een klap op zijn kin. De 28-jarige vechter verloor van de Azerbeidzjaan Zabit Samedov op de Legend Fighting Show in Moskou.

Het optreden van Hari, die in Nederland wordt verdacht van poging tot doodslag, was teleurstellend in Rusland. In de eerste ronde kreeg hij al ‘acht tellen’: een sportterm waarbij de scheidsrechter een bokser acht tellen de tijd geeft om bij te komen. Ook in de tweede ronde kreeg hij een aantal harde klappen te verwerken en ging hij neer. Daarna bleef hij te lang op zijn knieën, waardoor hij de wedstrijd verloor. Het was de zevende keer dat Hari een wedstrijd verloor op knock-out, op een totaal aantal van 113 wedstrijden.

Het was de eerste partij van Hari nadat hij ruim twee maanden geleden in Zagreb zijn rentree maakte in het kickboksen. Hij vocht toen ook tegen Samedov – en won – maar raakte geblesseerd aan zijn voet.