Italia nei Paesi Bassi

**FILE**In this image provided by Fiat, an undated filer of the Nuova Fiat 500 car. On July 4, 1957, in Turin, Fiat presented the Nuova Fiat 500, exactly 50 years later, on Wdnesday, July 4, 2007 Fiat will present the new Fiat 500 which will marketed immediately after the launch. (AP Photo/Fiat, h.o.)
**FILE**In this image provided by Fiat, an undated filer of the Nuova Fiat 500 car. On July 4, 1957, in Turin, Fiat presented the Nuova Fiat 500, exactly 50 years later, on Wdnesday, July 4, 2007 Fiat will present the new Fiat 500 which will marketed immediately after the launch. (AP Photo/Fiat, h.o.) AP

GAAN // ITALIË EVENEMENT SMAAK & STIJL 31 MEI TOT 2 JUNI Kasteel de Haar, Utrecht it alieevenement.nl

La vita è bella! Vooral in Italiaanse sferen: heerlijke pasta, goede wijn en romantische muziek. Het Italië Evenement bij ‘Kasteel de Haar’ is al tien jaar dé plek waar Nederlanders en Italianen samenkomen. Ruim 200 exposanten, artiesten, koks en kunstenaars laten het mooiste, lekkerste en nieuwste van Italië zien, horen en proeven. Vanwege het jubileum staan er bijzondere activiteiten op het programma: een warm welkom met espresso en dj Funky 500, een processie en Maria-viering in Kapel met Gregoriaans koor,traditioneel drinken, eten en dansen, een waterspektakel voor de kinderen met Italiaanse trappelballen. Drie dagen lang zijn de tuinen van het beroemde sprookjeskasteel gevuld met dat wat Italië zo lekker, mooi en bijzonder maakt, dus ook mode en flitsende auto’s. De ‘bambini’, de kindjes, mogen gratis naar binnen.