Een tweede kans

None

Kijken //

film Fenster zum sommer28 mei,19:30 uur Westergasfabriek Ketelhuisketelhuis.nl

Juliane lijkt alles goed voor elkaar te hebben. Ze is gelukkig, alles zit haar mee en ze geniet van de zomer in Finland waar ze samen met haar nieuwe vriend hun eerste gezamenlijke vakantie doorbrengt. Maar dan gebeurt het onmogelijke: ze wordt op een dag plotseling wakker in een ondergesneeuwd Berlijn. Slechts langzaam komt ze tot het besef dat ze door het lot één maand teruggeplaatst is in de tijd. Ze staat weer midden in haar alledaagse leven zonder veel hoop. Was de zomer een droom? Of is dit een kans om opnieuw te beginnen en haar leven anders in te richten? Misschien gebeurt dit om de man te ontmoeten die zij liefheeft maar die nog niets van haar weet. Nu kan ze haar toekomst in eigen handen nemen. Fenster Zum Sommer is genomineerd voor de Deutsche Filmpreis 2012 en werd opgenomen in Finland, Berlijn en Leipzig.