Opinie

    • Ik

Bedelmeisjes

Afgelopen donderdag had Frits Abrahams het in zijn column over bedelmeisjes in Parijs. In Praag zijn die nog veel opdringeriger dan in de Franse hoofdstad. Tijdens een studiereis naar Praag, vragen mijn zoon en enkele scheikundestudenten in de buurt van het station de weg aan een meisje. Ze staat daar helemaal in haar eentje. Haar

None

Afgelopen donderdag had Frits Abrahams het in zijn column over bedelmeisjes in Parijs. In Praag zijn die nog veel opdringeriger dan in de Franse hoofdstad.

Tijdens een studiereis naar Praag, vragen mijn zoon en enkele scheikundestudenten in de buurt van het station de weg aan een meisje. Ze staat daar helemaal in haar eentje. Haar Engels is niet zo goed en ze geeft vaag antwoord.

Opeens grijpt ze in het kruis van mijn zoon: „Do you want to fuck? I am very good.

Mijn zoon is ‘nogal verbaasd’ en stamelt: „Eh no, thank you, have a nice day.

Even later merkt hij dat zijn portemonnee is gerold.

Annelies Schootemeijer

    • Ik