Mysterieus beest

Bekijken // ERIK (HET BEEST)

LEVENSGROOT SPEELGOED BRIGHT DAY, CREATIVE CLASS EXPO 25 mei, Pakhuis de Zwijger bright. nl/ brightday

Erik (het beest)Levensgroot speelgoedBright day, creative class expo 25 mei, Pakhuis de Zwijgerbright.nl/brightdayERIK (het beest) is een opwindbaar object. Industrieel productontwerper Wouter Sieuwerts wilde iets spannends en uitdagends maken en al gauw was daar ERIK. Je zet hem in een openbare ruimte, zoals de hal van een museum, theater, of stadhuis. Kinderen die ERIK zien staan zullen meteen op onderzoek uit willen gaan. Wat is dat? Wat kan ik ermee? Ze kunnen hem opwinden en erop gaan zitten. ERIK zal dan met dynamische, rustige bewegingen vooruitkomen. Een mysterieuze kruising tussen een dier en een machine, want je zult nooit weten wat het precies is en wat het voorstelt. ERIK is te zien tijdens Bright Day, een evenement georganiseerd door techniekmagazine Bright. Je zult ERIK vinden op de Creative Class Expo. Wil je alvast meer zien van het vreemde object, ERIK: een korte animatiefilm en aanvullende beelden kun je bekijken op de website van de ontwerper, Wouter Sieuwerts. zie nrch.nl/wpi