Doosje voor de jarige

MAKEN // JARIGE JOB DOOS STICHTING JARIGE JOB jarige-job.nl

Je verjaardag vieren lijkt de normaalste zaak van de wereld, maar in Nederland zijn er zo’n 60.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis niet genoeg geld is. Om deze kinderen toch een verjaardagsgevoel te geven deelt stichting Jarige Job verjaardagsboxen uit. In samenwerking met de Voedselbank worden die boxen gevuld met slingers, ballonnen, chocolade, snoep, bordjes, cake, slagroom, een traktatie voor de klas en twee cadeaus. Kortom, alles wat je nodig hebt om er toch een fijne dag van te maken. Elke doos heeft een andere inhoud: er wordt rekening gehouden met leeftijd en of de jarige een jongen of meisje is. Het vullen van Jarige Job Dozen kan een leuke activiteit voor een kinderfeestje zijn. Iets voor een ander doen op jouw eigen feestje? Vraag informatie op per mail.