Too close to call: Goal van het Weekend op naam van Ribéry of toch…

Zelden worden in één weekend twee behoorlijk identieke doelpunten gemaakt die dan ook nog eens tot de verbeelding spreken. Zo’n treffer waarbij een heel voorzichtige maar toch zeker authentieke “oooh” uit je mond ontsnapt. Durf dan nog maar eens te kiezen.

Zelden worden in één weekend twee behoorlijk identieke doelpunten gemaakt die dan ook nog eens tot de verbeelding spreken. Zo’n treffer waarbij een heel voorzichtige maar toch zeker authentieke “oooh” uit je mond ontsnapt. Durf dan nog maar eens te kiezen.

3. Red Bull Salzburg-Wacker Innsbruck: Sadio Mané 3-1

Vernederend? Da’s misschien wat te veel gezegd. Maar dat drie verdedigers van Innsbruck dit weekend nog wel eens wakker zijn geschrokken van Sadio Mané - die met een lichaamsschijnbeweging plots hun dromen kwam binnendribbelen - lijkt niet onwaarschijnlijk.

2. Zenit-Volga: Viktor Fayzulin 2-1

Tiki-taka uit het voormalig Leningrad. De Gazprom-miljoenen leverden dan wel geen landstitel op (die ging dit weekend naar CSKA Moskou van oud-eredivisiesmaakmakers Rasmus Elm en Keisuke Honda), maar aangenaam één-keer-raken-voetbal kon er toch wel vanaf in Sint-Petersburg.

1. Too close to call… Ribéry of Gobbi?

Gaan we voor Franck Ribéry, die als moslim vorige week woedend was over een bierdouche en dat nu even lekker van zich af schoot?

Of kiezen we voor de minder bekende Massimo Gobbi? Het jeugdproduct van AC Milan dat namens AC Parma een ingestudeerde vrije trap een heerlijk vervolg gaf. Wat een luxeprobleem…
http://youtu.be/6UusjkZlvn4

    • Jules Seegers