buzz

(FILES)Actress Angelina Jolie arrives to meet government ministers ahead of a screening of her new film 'In the Land of Blood and Honey' at the Foreign Commonwealth Office in this May 29, 2012 photo, in London, England. Angelina Jolie revealed May 14, 2013 that she has undergone a preventive double mastectomy to reduce her risk of cancer. The American actress wrote in an opinion piece entitled "My Medical Choice" in The New York Times that she had chosen the procedure because she carries a faulty gene that increases her risk of breast and ovarian cancer. AFP PHOTO / Dan Kitwood
(FILES)Actress Angelina Jolie arrives to meet government ministers ahead of a screening of her new film 'In the Land of Blood and Honey' at the Foreign Commonwealth Office in this May 29, 2012 photo, in London, England. Angelina Jolie revealed May 14, 2013 that she has undergone a preventive double mastectomy to reduce her risk of cancer. The American actress wrote in an opinion piece entitled "My Medical Choice" in The New York Times that she had chosen the procedure because she carries a faulty gene that increases her risk of breast and ovarian cancer. AFP PHOTO / Dan Kitwood AFP

Carice speelt Greta Garbo

Actrice Carice van Houten gaat Greta Garbo spelen. Ze speelt de hoofdrol en produceert de film over de Zweedse actrice. De Zweed Soni Jorgensen is scenarist. (Novum)

Awards voor Taylor Swift

De Amerikaanse singer-songwriter Taylor Swift won zondag in Las Vegas acht Billboard Music Awards. Rihanna en Gotye sleepten ieder vier prijzen in de wacht. (Novum)

Aandbod rol van Scorsese

Nederlands acteur Dirk Zeelenberg (Bram in All Stars) mag in de nieuwe film van Martin Scorsese spelen. Dat twitterde de acteur in Cannes. De film heet Silence, en speelt in Japan.

Klok wil naar Songfestival

Illusionist Hans Klok vindt het tijd voor een beetje toverkunst op het Eurovisie Songfestival. Hij zou met zangeres Ellen ten Damme willen optreden, zei hij op tv. (Novum)

Jolie speelt eigen moeder

Angelina Jolie wil haar moeder, actrice Marcheline Bertrand spelen in een biografische film over haar. Bertrand overleed in 2007 op 56-jarige leeftijd aan eierstokkanker. (Novum)