Recensie-overzicht Theater

Garry Davis. De droom van een wereldburger. Tournee t/m 26 me ***i

NRC HandelsbladIn de vernuftige regie van Jetse Batelaan komen idealisme en engagement, zware thema’s en glanzende zeepbellen prachtig samen. Van Heemstra heeft een vertellende, zoekende manier van acteren, soms net te veel doortrokken van gelijkhebberige zendingsdrang.***

TrouwZe weet van haar verhaal over haar bezoek aan Davis en haar confrontatie met de stugge douanebeambte op Schiphol een meeslepend en ontroerend groter verhaal te maken over ongelijkheid, idealisme en verbeelding.

De VolkskrantVan Heemstra brengt deze zonderling en zijn ideeën weer helemaal tot leven, en verbindt die met haar eigen dromen [...] Het verhaal zit goed in elkaar, met leuke gedetailleerde observaties, maakt onverwachte sprongen en komt altijd weer keurig terecht. Goede timing ook, en met humor dus. ***