Kidsflits

De Wilde Kippenclub en de liefde (Vivian Naefe, 2007)

„Het was een heerlijke dag. Warm en zacht als kippenveertjes.” In de film De Wilde Kippen Club en de Liefde (naar het boek van Cornelia Funke) strijdt een club vriendinnen tegen de jongens van de Pygmeeënclub. Maar dat slaat de liefde toe.

Zaterdag, Ned 3, 15.30-17.10 uur

Junior Dance - halve finale

Anouk staat vanavond in de finale, maar hoe zit het met Robin, Robin, Robbin en de anderen? Zij dansen in de tweede finale van Junior Dance om een finaleplaats voor volgende week.

Zaterdag, Ned 3, 18.55-20.00 uur.

Retourtje Israël

„En er geschiedde haastelijk uit den hemel een geluid, gelijk als van een geweldigen, gedreven wind, en vervulde het gehele huis, waar zij zaten.” Het is Pinksteren, maar wat is dat eigenlijk? Gelukkige is de Evangelische Omroep nooit te beroerd om het nog eens uit te leggen; op locatie, in het reisprogramma Retourtje Israël.

Zondag, 14.20-14.40 uur