Hoe lang staat hier nog Ziggo?

In 2008 gingen drie grote Nederlandse kabelmaatschappijen op in Ziggo. Vijf jaar later, na een succesvolle beursgang, staat het bedrijf op eigen benen. Maar hoe lang blijft Ziggo nog zelfstandig? De kabelaar lijkt voorbestemd tot een fusie met UPC.

Nederland, Amsterdam, 25-06-2012 Het allereerste optreden dat in de nieuwe Ziggo Dome gegeven wordt is een concert van Marco Borsato. De Ziggo Dome is de grootste concertzaal van Nederland, er kunnen 17.000 mensen in, het concert van Marco Borsato was helemaal uitverkocht. Voor het podium is een veld met staanplaatsen zitplaatsen zijn er op de eerste en tweede ring. De buitenkant van het gebouw is door led lampjes veranderd in een enorm scherm. foto: Bram Budel
Nederland, Amsterdam, 25-06-2012 Het allereerste optreden dat in de nieuwe Ziggo Dome gegeven wordt is een concert van Marco Borsato. De Ziggo Dome is de grootste concertzaal van Nederland, er kunnen 17.000 mensen in, het concert van Marco Borsato was helemaal uitverkocht. Voor het podium is een veld met staanplaatsen zitplaatsen zijn er op de eerste en tweede ring. De buitenkant van het gebouw is door led lampjes veranderd in een enorm scherm. foto: Bram Budel Bram Budel