Opinie

    • Ik

Taakverdeling

Door een wolkbreuk kom ik doorweekt aan bij de boekwinkel. In de rij voor de kassa dwalen mijn gedachten af naar voorbije vakanties. De caissière haalt me uit mijn dagdroom: „Waar kan ik je mee helpen”, vraagt ze. „Ik zou graag een aantal postzegels hebben”, antwoord ik. Ze kijkt me gepikeerd aan. „Sorry, maar dan

None

Door een wolkbreuk kom ik doorweekt aan bij de boekwinkel. In de rij voor de kassa dwalen mijn gedachten af naar voorbije vakanties.

De caissière haalt me uit mijn dagdroom: „Waar kan ik je mee helpen”, vraagt ze. „Ik zou graag een aantal postzegels hebben”, antwoord ik. Ze kijkt me gepikeerd aan. „Sorry, maar dan moet je toch echt bij het postkantoor wezen”, zegt ze terwijl ze naar de onbemande kassa naast haar wijst. Boven de toonbank hangt een oranje bordje van ‘Post NL’ .

Ik ga uit de rij en wacht voor het ‘postkantoor’. De caissière helpt wat andere klanten en doet vervolgens een stap naar rechts. „Postzegels was het toch?”

Anouk Willemsen

    • Ik