Soulvolle jamsessie

None

LUISTEREN // HIPHOP CHANCE THE RAPPER ACID RAP Eigen beheer, gratis te downloaden ****

Het sleutelstuk van dit album, Pusha Man, begint als warme zomerjam, maar gaat verder als kille analyse van de geweldsdreiging in Chicago. De 20-jarige Chance the Rapper rapt op Acid Rap over brandplekken in zijn capuchon, over vermoord worden om iets kleins en het meisje met wie hij high wordt en dat hem omhelst wanneer hij in de kreukels ligt. Maar Acid Rap is bepaald geen zwaar werk. Chance the Rapper is een frisse, vaak grappige en veelzijdige vocalist die zijn invloeden overal vandaan haalt; onder meer letterlijk uit de drug acid. Hij is zeer vindingrijk in taal, ritme en zijn soepele spel met melodie en rijmschema’s. Zijn album ademt de sfeer van een soulvolle zomerse jamsessie in het park. Beluister het album op chanceraps.com/

    • Saul van Stapele