Vermist in de woestijn van Arizona

Marcos Hernandez’ vader is uit Mexico vertrokken om in de VS geld te verdienen voor de verzorging van Marcos’ broer, die een nierziekte heeft. Hij heeft nooit meer van zich laten horen. The Mexican Wave is een aangrijpende documentaire van het Australische Dateline SBS over illegale immigratie in het zuiden van de VS. In Arizona

Marcos Hernandez’ vader is uit Mexico vertrokken om in de VS geld te verdienen voor de verzorging van Marcos’ broer, die een nierziekte heeft. Hij heeft nooit meer van zich laten horen.
The Mexican Wave is een aangrijpende documentaire van het Australische Dateline SBS over illegale immigratie in het zuiden van de VS. In Arizona alleen al zijn volgens Dateline de laatste tien jaar duizend mensen per dag gepakt terwijl ze illegaal de grens overstaken. Een onbekend aantal komt om in de hitte van de woestijn.

    • Herbert Blankesteijn