Spel en gezelligheid

LOS ANGELES, CA - MAY 10: A woman who goes by the name Puddles tries out the feeling of a whipping device for sale in the exhibit hall of the domination convention, DomConLA, in the evening hours of May 10, 2013 in Los Angeles, California. The annual convention was started in 2003 by fetish professional Mistress Cyan to bring together enthusiasts of BDSM (Bondage, Discipline, Dominance/Submission, and Sadomasochism) and other fetishes. David McNew/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == AFP

Een vrouw genaamd ‘Puddles’ (waterpoel) test het gevoel van een zweepje. De vrouw bezocht vrijdagavond DomConLA, de jaarlijkse Domination Convention in Los Angeles. Het vijfdaagse evenement werd in 2003 opgericht door Meesteres Cyan en groeide uit tot het grootste congres in de Verenigde Staten voor liefhebbers van ‘bdsm’ – voorheen ‘sm’. Bdsm is een samenvoeging van bondage en discipline, dominantie en submissie, sadisme en masochisme. Gisteren sloot het congres af met een afterparty ‘met spel en gezelligheid’.