Politie zoekt in Limburg naar vermiste broertjes

Vrijwilligers zoeken bij de Pyramide van Austerlitz naar de vermiste broertjes Ruben (7) en Julian (9).
Vrijwilligers zoeken bij de Pyramide van Austerlitz naar de vermiste broertjes Ruben (7) en Julian (9). Foto ANP / Bas Czerwinski

De politie zoekt vanmiddag in het Limburgse Geulle naar de vermiste broertjes Ruben en Julian uit Zeist. Er is nieuwe informatie binnengekomen. Ook wordt een politiehelikopter ingezet om te speuren in de omgeving van de Kleivelderweg.

De politie gaf gisteravond een kaart vrij met de vermoedelijke route die de vader maandagavond aflegde voordat hij dood in de buurt van Doorn werd aangetroffen. Hij had eerder in Limburg getankt. Wat de nieuwe informatie is, is niet bekendgemaakt.


Grotere kaart weergeven

De vrijwilligers die vandaag zochten naar de vermiste broertjes bij het Utrechtse Austerlitz en het Limburgse Beek hebben niets gevonden. De zoektocht naar de broertjes van 7 en 9 jaar begon vanmorgen bij het Utrechtse Austerlitz. In de buurt van Beek zochten zo’n vijftig vrijwilligers. Ook eerdere zoekacties leverden niets op.

Gisteren kamden al zo’n 250 vrijwilligers gebieden uit in de bossen rondom de plek waar het lichaam van de vader is gevonden. Ook bij Rhenen en langs delen van de Rijn is gezocht.

    • Anouk Eigenraam