Kidsflits

None

Gek op jou!Rapper Yes-R helpt in dit Villa Achterwerk-programma verliefde kinderen tussen de elf en dertien jaar. Vandaag maakt hij samen met Cornel een rap voor Tanisha, omdat Cornel graag verkering met haar wil. Tanisha is namelijk een meisje met lef.Zaterdag, Ned.3, 13.50-14.05 uur

Freek in het wild marathonHonderd minuten lang kijken naar bioloog Freek Vonk in de wildernis. Hij verzorgt een babyolifantje en pinguïns en redt een luipaard. En Freek is niet snel bang: hij zwemt met piranha’s in het Surinaamse oerwoud en hij wordt in de Indische Oceaan gebeten door een zwartpunthaai.Zondag, Ned.3, 11.20-13.00 uur

Lepel

Ernstig en prachtig sprookje over een jongetje dat Lepel heet en dat bij zijn gemene oma woont. Samen met een vriendinnetje gaat hij op zoek naar een nieuwe moeder. Met Carice van Houten, Loes Luca en Barry Atsma.

Zondag, Ned.3, 15.30-17.00 uur