Zingend stel steelt show bij tankstation, mag optreden bij Jay Leno

Jay Leno heeft al enige tijd het Pumpcast News als onderdeel van zijn show: nietsvermoedende bezoekers die tanken, worden geconfronteerd met een ‘nieuwslezer’ op een scherm die opeens met ze begint te praten. Tijdens de meest recente versie steelt een karaokekoppel dat geen schaamte lijkt te kennen de show. Hun beloning: ze mogen het nog eens doen, nu in de studio.

Screenshot van YouTube

Pumpcast News, het is al jaren een onderdeel van The Tonight Show van talkshowhost Jay Leno. Nietsvermoedende klanten van een tankstation worden geconfronteerd met een nepnieuwslezer op een beeldscherm boven de pomp die zogenaamd live het journaal presenteert. Dan spreekt hij de mensen bij de pomp, met schrikreacties als gevolg.

Eergisteren kreeg het segment een verrassende wending. Een man wordt gevraagd of hij gratis wil tanken. De ‘nieuwslezer’ heeft hem net zachtjes horen zingen, dus vraagt hij of hij daarvoor even een nummer wil zingen. Maar natuurlijk, want de man kent blijkbaar geen enkel gevoel van schaamte. Vervolgens begint de man vol toewijding, met de auto’s toeterend achter hem, Bon Jovi’s ‘Livin’ on a Prayer’ te zingen. En dat doet hij niet onverdienstelijk. Of zijn vrouw het ook even wil proberen. Na eerst te zijn weggedoken, begint ook zij te zingen: ‘Sweet Dreams (Are Made Of This)‘ van Eurythmics. En ja hoor, ook zij heeft talent.

http://youtu.be/ZNM0ENUCO5I

Dit tot grote verrassing van Leno en zijn publiek. Het ‘karaokekoppel’ wordt passend beloond voor hun gebrek aan gêne en hun talent, en mag het in zijn talkshow het nog eens overdoen, nu met de huisband:

http://youtu.be/j8E1DeS_JzM

Bekijk nog wat eerdere fragmenten van Pumpcast News:


    • Frank Huiskamp