Is mijn (digitale) krant er al?

De NRC-familie breidt constant uit en onze publicaties verschijnen op steeds meer plekken. Naast de vertrouwde papieren kranten is er tegenwoordig ook de digitale NRC Reader . En de papieren kranten hebben beide een veelheid aan digitale varianten. Voor al die varianten: web (digitale-editie), iOs (nrc handelsblad app en nrc.next app), Android en windows zijn de verschijningsmomenten verschillend. Dit heeft met het productieproces van de verschillende producten te maken die allemaal verschillende bewerkingen ondergaan.

Om snel te kunnen zien of jouw editie al beschikbaar is hebben we een website gemaakt die van de laatste week laat zien welke publicaties op jouw platform beschikbaar zijn. De website is te vinden op: status.nrcdigitaal.nl.

Deze website is gekoppeld aan een twitteraccount dat op elk moment dat er een publicatie beschikbaar komt een tweet publiceert. Als je @nrcstatus volgt op twitter, weet je direct of je al met lezen kan beginnen of dat jouw krant van vandaag nog niet beschikbaar is. Dezelfde informatie is ook beschikbaar als RSS-feed zodat je ook in je RSS-programma direct weet of de krant als beschikbaar is.

    • Appie Verschoor